Wat kost zoiets nou?
Je wilt natuurlijk graag weten wat zo'n film, fotoshoot of website kost!

 

Onze films zijn meestal maatwerk, maar uiteraard is vooraf op basis van de wensen van de klant een duidelijke indicatie te geven van de kosten, vaak spreken we ook een vaste prijs af. Een eenvoudige film of videoclip kan al vanaf ongeveer 500 euro. Voor reclamefilms wordt ook vaak een voiceover ingeschakeld die de film inspreekt en daarvoor een bepaald tarief rekent, wij regelen dan gewoon alle communicatie met de voiceover en zorgen ook voor de betaling. Kijk voor voorbeelden bij onze reclamefilms.

Een website kan al vanaf ongeveer 850 euro. We overleggen eerst vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn, de klant kan kiezen uit een groot aantal voorbeelden hoe de site er ongeveer uit moet komen te zien en wat er allemaal op moet komen.  Hierbij is het ook mogelijk om de content (de foto's , films of teksten) door ons te laten verzorgen, maar we kunnen natuurlijk ook werken met het eigen materiaal van de klant. Kijk voor enkele voorbeelden van sites bij onze rubriek webdesign.

Voor fotoshoots hebben we een aantal pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Omdat we graag de beste kwaliteit leveren geven wij er de voorkeur aan om voor professionele fotoshoots altijd ruim de tijd te nemen en ook de visagie voor je te verzorgen. Zo voel je je op je gemak omdat niet na een half uurtje alweer de volgende klant klaar staat.

Kijk voor meer informatie op het gedeelte van onze website over fotoshoots door hier te klikken!