alt

 Heb je een videoclip nodig om je zangtalent of band te promoten? Wij verzorgen niet alleen de beelden maar we hebben ook alle apparatuur in huis om een muziekdemo te maken.

Je wilt een videoclip of promotiefilm voor je zangtalenten maken maar je weet niet waar je moet beginnen. Omdat muziek altijd een grote passie voor me is geweest had ik al veel instrumenten in huis en ook een kleine opnamestudio waarin ik zelfs eigen nummers met je samen kan opnemen en er dan een mooie videoclip bij kan maken. Door een leuke samenwerking met Joan van de Voice of Holland en imitator Stevie Riks uit engeland ben ik zelf muziek gaan componeren en inmiddels staan er al enkele clipjes op Youtube waarbij alles in eigen beheer is opgenomen, ingezongen en gefilmd. Voor het maken van een demo ben je dus ook bij ons aan het juiste adres!

Ik maak gebruik van zgn VST plugins, digitale instrumenten die het mogelijk maken om met behulp van een aangesloten midi piano de meest indrukkwekkende echte intrumenten in de muziek te verwerken. Dat kan vanalles zijn van klassieke orkesten tot echte vintage instrumenten die de Beatles gebruikten in hun muziek. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze clip, het nummer is door mijzelf gecomponeerd, ingespeeld en daarna samen met Stevie Riks omgezet in een leuke videoclip.

 

Ook Joan Franka heeft bij ons een paar clips opgenomen voor haar fans, door Live met een gitaar een cover te doen die tegelijk is opgenomen op film en geluidsopname. Later is het geheel aangevuld met extra instrumenten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!