Marcel Vossen

Eigenaar Vossen film & foto

Friday, 06 December 2013 17:49

Fotoshoot met Jill helena van TVOH

Nadat we de website van toptalent Jill Helena (Jill van Leeuwen) gemaakt hadden konden we natuurlijk niet nalaten om ook een fotoshoot met Jill te doen! Nadat Nancy en Jill samen de outfit en visagie afgestemd hadden kon de shoot beginnen. Gelukkig zat het weer een beetje mee, dus we konden ook buiten volop aan de slag! Jill is een hele spontane, lieve persoon dus er werd ook veel gelachen en gek gedaan, we vinden dan ook dat dit in de foto's duidelijk te zien is!

De website van Jill Helena is te bewonderen op www.jillhelena.com

Hieronder wat foto's van de shoot!

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleriadda3f5b226

Met trots presenteren wij de website van zangeres Jill Helena (Jill van Leeuwen), een van de kandidaten van TVOH van seizoen 2013! Jill heeft in 2012 meegedaan aan 'The Winner Is' en daarbij een tweede plaats behaald. Dit jaar heeft Jill besloten om aan The voice of Holland mee te doen, en ze is op dit moment in ieder geval al door naar de battles!  Via het Moto systeem kan deze site gemakkelijk zelf aangepast worden. We gaan tevens binnenkort nog een fotoshoot doen met Jill, hou onze site en Facebook daarom in de gaten!

De website is te bewonderen op www.jillhelena.com

Hieronder wat screenshots van de website.

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleria9befca528f

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Nancy een gave workshop 'artistiek naakt' kado van Eric Kellerman. Tijdens deze workshop werden eerst de theoretische aspecten van de naaktfotografie behandeld waarna we uitgebreid een fotoshoot gingen doen met Vincent Littlehat, een bekend naaktmodel. Aan bod kwamen o.a. de achtergronden van de kunstzinnige naaktfotografie, overeenkomsten met de schilderkunst, de filosofie van Eric en vele voorbeelden van mooi werk van beroemde naaktfotografen.

Het plannen van de shoot en de etiquette met betrekking tot de omgang met modellen kwam ook uitgebreid aan bod. Na de pauze was het tijd om de geleerde theorie in praktijk te brengen. Een bekend concept van Eric, genaamd 'The Box' was als eerste aan de beurt, het model nam plaats in een speciale houten doos en poseerde voor ons. Uiteraard was het de bedoeling dat we door het geven van aanwijzingen en complimenten de mooiste foto's kregen.

Daarna werd de opstelling aangepast en gingen we werken met een mooie sfeervolle belichting. Persoonlijk vind ik deze foto's het mooist vanwege het mooie contrast tussen donker en licht waardoor de perfecte vormen van het model helemaal tot hun recht komen.

Een hele leuke en vooral leerzame ervaring!

Laat gerust een berichtje achter op de Blog, vind je het mooi?
Of vind je het toch net iets mooier als het model iets warmers aan had getrokken? :)
Alle commentaar op de foto's is van harte welkom!

Hieronder wat resultaten van de shoot!

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleriad4c91a2eee

Tuesday, 17 September 2013 18:10

Fotoshoot voor persfoto's met Dennis Kolen

Op een druilerige vrijdagmiddag naar Rotterdam afreizen wordt ineens heel erg leuk als je er heen gaat voor een fotoshoot met iemand die je ook nog eens erg bewondert als singer/songwriter! Dennis Kolen maakt het ene na het andere briljante album en het was dan ook erg gaaf om zijn persfoto's te mogen maken.

We begonnen met de fotoshoot onder de Willemsbrug, maar omdat de apparatuur na een tijdje wel heel erg nat begon te worden en ik zelfs even onder stroom kwam te staan zijn we binnen verder gegaan in het sfeervolle studiogebouw van de platenmaatschappij.  :)

Hieronder wat resultaten van de foto's!

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleria4a58dc7af8

Reclamefilms gemaakt voor camping Trouve in Frankrijk!

Tijdens onze vakantie op camping Trouvé van Cas en Monique in La Crouzille, Frankrijk hebben we meteen 2 mooie films gemaakt voor de website van de camping. De camping was heel gezellig en in de prachtige omgeving was zeer veel moois te bezoeken. We hebben dan ook 2 aparte films gemaakt, een met beelden van de camping zelf, en de 2e film over de omgeving met een aantal bezienswaardigheden. De camping is overigens ook gebruikt als decor voor het nieuwe programma van omroep Powned getiteld 'Camping Powned' , dat iedere woensdag rond 22.00 te zien is op Nederland 3.

 

Hieronder staan beide films met schitterende beelden uit de zonnige Auvergne in Frankrijk!

 

Trouve - Campingfilm De promotiefilm voor de camping en appartementen van Trouvé in La Crouzille
Trouve - de omgeving Film met mooie beelden van de omgeving van Trouvé
Wednesday, 07 August 2013 14:51

Fotoshoot met Katja & Linda

Fotoshoot met Katja & Linda

Katja en Linda kwamen bij ons langs voor een fotoshoot, waarbij we vooraf een aantal thema's uitgewerkt hadden. Linda was helemaal vanuit de buurt van Amsterdam naar Limburg toe gekomen voor de shoot. Nadat beide dames door Nancy voorzien waren van makeup zijn we eerst begonnen met een aantal beauty shots in onze fotostudio. Daarna zijn we de natuur in gegaan voor de mooie shots in bohemian stijl. Als voorbereiding had ik de dag vantevoren nog van nancy de opdracht gekregen om hout te sprokkelen in het bos om een leuk bohemian tentje te kunnen bouwen in het zand. Door gebruik te maken van het laatste zonlicht van deze mooie dag hebben we schitterende 'golden hour' foto's kunnen maken met tegenlicht. Toen de zon bijna onder was kregen we nog bezoek van een kudde wilde paarden, die nieuwsgierig kwamen kijken wat we allemaal aan het doen waren.

Hieronder vinden jullie wat voorbeelden uit de shoot.

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleria7363ffaaf6

Omdat het altijd leuk is om nieuwe mensen te ontmoeten en weer bij te leren ben ik naar Schiedam afgereisd om aan te schuiven bij de workshop van Mark van Velsen, een zeer gewaardeerde collega fotograaf uit Rotterdam.  Aanwezig waren naast de medecursisten ook MUA Chantal van Velsen en het beeldschone model Tara Koppers. De workshop was erg gezellig en leerzaam, er werd genoeg gelachen en op een ontspannen manier hebben we in het eerste gedeelte van de dag een aantal foto's gemaakt met Tara. Na de lunch ging Mark met 1 van de foto's aan de slag en gaf hij uitleg over hoe bij hem het proces van ruwe foto tot eindresultaat plaatsvindt.

Hieronder wat resultaten van foto's die ik tijdens de workshop gemaakt heb.

View the embedded image gallery online at:
https://www.vossenfilmenfoto.nl/blog#sigProGalleria0be1a01c84