array

Welkom! Dit is de website van Vossen Film & Foto.
Wij helpen je om je boodschap succesvol uit te dragen.

Ons bedrijf bestaat uit mijzelf, Marcel Vossen en mijn partner Nancy Springer die soms helpt met de visagie bij fotoshoots.

Onze kracht is creativiteit, we vinden ons werk leuk en krijgen regelmatig te horen dat we dat ook uitstralen. Dat vinden we prettig om te horen want we werken niet alleen maar om te leven maar we leven ook voor ons werk! Het is mooi om iets nieuws te bedenken of te creeren waar mensen blij van worden of bedrijven successen mee kunnen boeken!

Wij onderscheiden ons in de markt omdat we van alle markten thuis zijn. We maken niet alleen films of foto's maar we kunnen onze klanten ook ondersteunen om een totale oplossing te vinden voor hun presentatie op het internet, op beurzen of in drukwerk. Je hoeft dus niet naar een andere partij te stappen als je naast mooie foto's ook een website wilt of andersom hoef je ook niet naar een filmbedrijf te stappen als je een promotiefilm voor je website nodig hebt. Dat maakt alles een stuk eenvoudiger EN goedkoper natuurlijk!

De meeste activiteiten waarmee we ons bezighouden zijn in eerste instantie ontstaan uit een passie voor het maken van mooie beelden. Of het nu voor foto's of film was, ik was altijd al in de weer met een camera. Omdat muziek ook altijd een grote rol gespeeld heeft in mijn leven was al snel de link gelegd met videoclips.  Daarna kwam ook de behoefte om iemand 'live' te kunnen opnemen dmv een professionele geluidsopname ter ondersteuning van het videoclip gebeuren.